Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

REKLAME

Bogens uhyggelige forside

Gave fra forfatteren.

Cecilie starter på pædagogseminaret og møder den stille Ulla. De er modsætninger, men bliver alligevel veninder.

Ulla har en mystisk og hemmelighedsfuld barndom, som børnehjemsbarn fra børnehjemmet Klitholmsminde i Sønderjylland ledet af den strenge forstanderinde frk. Toft.

Børnehjemmet er støttet af den kultlignende fond Agnus Dei, som Cecilies farfar i 60’erne har efterforsket inden han begår selvmord under mystiske forhold.

Vi kommer med på Cecilies efterforskning på både Rigsarkivet og Det kongelig Bibliotek af børnehjemmet og Agnus Dei.

Samtidig får vi Ullas grumme historie både fra barndommen og i voksenlivet. Der er både tvangsstirisation, misbrug og en psykopat af en kæreste.

Historien om de to vidt forskellige kvinder og deres historier er stærkt fortalt. Det er en grum fortælling om hvordan barndommen kan forme mennesket. Arv og miljø har stor indflydelse på livet.

Det er en thriller af høj karakter og selvom man ikke har læst forgængeren Stille Skrig, kan man sagtens som læser følge med. Samspillet mellem det to kvinder Cecilie og Ulla er eminent, det psykologiske lag kryber under huden på mig som læser.

Dog er der mod slutningen af bogen et sted hvor jeg tabte tråden lidt, men kom hurtigt tilbage på sporet.

Bogen har et højt tempo og jeg havde svært ved at lægge den fra mig.

5/6 📗📗📗📗📗

Offentliggjort af knikesboeger

Fynbo, læsehest og anmelder bøger fra min egen bogreol og anmeldereksemplarer.Læser primært krimi, men også gerne romantik og biografier. Anmelder bøger med mellem 0-6 bøger. Er åben for kontakt

%d bloggers like this: